Lille Mølkær, Ødsted
3 eller 4 værelses rækkehuse på 92 - 94 m2

Nyere rækkehuse med god et-plansløsning med gulvvarme tæt på idrætsanlæg, skole og stisystem i Ødsted, tæt på arbejdspladser i Vejle, Kolding og BillundHusene har panoramaruder, egen lille have med terrasse, redskabsskur og carport ved huset.
Husene er opført i 2017 og har energimærke A2010. Det indeholder rummelig entre og bryggers med flisegulv, et dejligt køkken med diverse hårde hvidevarer og stue ud i et. Stuen har stort vestvendt vinduesparti med godt lysindfald og udsigt til grønt område. Boligen indeholder soveværelse med adgang til loft og 2 børneværelser. Det gode indeklima sikres af genvex-system og alt fremtræder lyst, dejligt og løbende vedligeholdt - skal opleves! Forbrug og vandafledning betales direkte til forsyningsselskaberne og Vejle Spildevand.

Ødsted er et aktivt lokalsamfund med skole 0-9 kl., børnehave og idrætshal med motionscenter, Indoor Cycling og halfaciliteter. Med Dagli’Brugsen, postshop, tankstation og bager i byen, har du mange ting i nærområdet. Ødsted ligger centralt placeret i Trekantområdet med 10 min. til Vejle og 15 min. til Kolding industriområde og tæt på den flotte natur i Vejle Ådal.

Grundplan