Klakringvej, Juelsminde
3 eller 4 værelses rækkehuse på 96 m2

En følelse af ferie i hverdagen? Strand, hav og golfbane og tæt på det maritime liv i Juelsminde.Vi har 4 nybyggede, halvt dobbelthuse på stille villavej i Klakring. Træer og beplantning er bevaret fra den tidligere ejendom, som bidrager til et hyggeligt udemiljø. Huset ligger i gå- og cykelafstand til vandet (2 km). Dejligt lys, energieffektiv bolig med god et-planløsning og 4 værelser. Gulvvarme overalt sikrer komfort og nem indretning.

Lavt forbrug
Huset er taget i brug i 2021 og har energimærke A2015 og derved meget lavt forbrug. Gas, vand, og el afregner du direkte med forsyningsselskaberne og spildevand igennem ejendomsselskabet.

Egen have / terrasse / skur/ parkering
Huset har egen privat have med syd/østvendt flisebelagt terrasse. Til lejemålet hører der et skur med overdækket område med plads til cykler. Parkering til bil er lige ved huset.

Entre
Rummelig og lys entre med flisegulv og garderobeplads og skabe med Svane-elementer.

Hyggelig køkken / alrum / stue
Lyst køkken/alrum og stue i et. Køkken med hvide Svane-elementer og integreret hårde hvidevarer – opvaskemaskine, kogeplade, ovn, emhætte, køl og frys. Masse af skabsplads med vedligeholdsvenlig bordplade. Der er direkte adgang til terrassen fra stuen.

Soveværelse og to rummelige værelser
Indretningsvenlige værelser med indbyggede skabe gør det nemt at indrette hyggelige soveværelser, børne- eller arbejdsværelser.

Badeværelse
Med klinkebelagt gulv og bruseniche samt skabsplads og up-to-date sanitet fremtræder rummet indbydende og nemt at holde. Desuden forberedt til din vaskemaskine og tørretumbler.

Nærområdet
Huset er beliggende tæt på skole med 0. – 10. klasse, daginstitution og dagligvarebutikker. Der er kort afstand til Juelsminde havn, en naturlegepark og Juelsmindes byliv med shopping, feriestemning og maritime atmosfære.

Ligger kun med 20 min. kørsel til Horsens og 30 min. kørsel til Vejle

Grundplan