Karl Buchvænget, Grejs
3 eller 4 værelses rækkehuse på 102 m2

Rækkehus på stille, hyggeligt vænge.Dejligt lys og energieffektiv bolig i dobbelthus med god et-planløsning med 4 værelser centralt i Grejs, 6 km nord for Vejle. Direkte adgang til motorvej. Lave forbrugsudgifter med mulighed for opladning af el-bil. Gulvvarme overalt.

Grønt udeområde med plads
Boligen ligger i en lille, hyggelig bebyggelse af dobbelthuse med lys og luft omkring husene, velholdte hække og træer - området er et sted man har lyst til at opholde sig.

Egen have / terrasse
Huset har egen privat have med syd/vestvendt flisebelagt terrasse. Redskabsskur og samt egen parkering ved huset.

Entre - direkte fra egen parkeringsplads
Rummelig og lys entre med flisegulv og garderobeplads og skabe med HTH elementer. Dertil pulterrum med adgang til loftsrum

Hyggelig køkken/alrum
Lyst køkken/alrum med hårde hvidevarer med stålfront - kogeplade, ovn, emhætte, køl og frys. Masse af skabsplads med vedligeholdsvenlig bordplade. Det lyse klinkegulvet er nemt at holde i køkken og omkring spiseplads.

Dejlig lys stue
Direkte adgang til rummelig stue med stor sydvestvendt karnap der trækker masser af lys ind i stuen. Lakeret bøgeparket er nemt at holde med en støvsuger og en fugtig klud. Udkik til terrasse omgivet af hæk, adgang via terrassedør.

Soveværelse og to rummelige værelser
Indretningsvenlige værelser med bøgeparket og indbyggede skabe gør det nemt at indrette hyggelige soveværelser, børne- eller arbejdsværelser.

Badværelse
Med klinkebelagt gulv og bruseniche samt skabsplads og up-to-date sanitet fremtræder rummet indbydende og nemt at holde. Desuden forberedt til din vaske- og tørresøjle.

Husdyr
Det er tilladt at have 1 mindre husdyr, f.eks. kat eller lille hund.

Lavt forbrug / hurtigt internet
Huset er opført i 2004 og har energimærke B. Opkobling til internet med hastighed op til 1.000/1.000 Mbit/s afhængig af dit behov. Forbrug afregner du direkte med forsyningsselskaberne og Vejle Spildevand.

Grejs vokser - beliggende i unik natur
Grejs er et aktivt lokalsamfund med lokal skole, børnehave, lægehus og kulturcenter med motionscenter, selskabslokaler og halfaciliteter. Grejs har et aktivt foreningsmiljø i Grejs Kulturcenter og Grejsdalens Idrætsklub. Grejs ligger for toppen af den skønne Grejsdal med umiddelbar adgang til unik natur med vandreruter rundt dalen, den østjyske motorvej og E45 samt offentlig befordring med Vejle bybus og rutebilsnet.

Grundplan