Indflytning

Før du kan flytte ind i lejemålet, er der nogle formelle ting, der skal være på plads. For at give dig et overblik over forløbet, har vi skitseret processen nedenfor. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Lejekontrakt

Bliver du tilbudt at leje en bolig, sender vi et oplysningsskema, som skal returnere snarest mulig. Oplysningerne bliver brugt til udfærdigelse af lejekontrakten. Har vi modtaget oplysningsskemaet fra, får du tilsendt et tilbud i form af lejekontrakten, husorden, energimærkning og fuldmagt til forsyningsselskaberne. 

Fuldmagt

Fuldmagten til forsyningsselskaberne giver os tilladelse at melde flytning vedr. gas, el og vand og spildevand på dine vegne

Depositum og forudbetalt leje

I lejekontrakten fremgår, hvor meget du skal betale i depositum og forudbetalt husleje.

Indgået aftale

Det er vigtigt at returnere lejekontakten og indbetale depositum og forudbetalt husleje indenfor den aftalte frist. Modtager vi kontrakten inden for den aftalte tidsramme, skriver vi, som udlejer, under på lejeaftalen. Når BÅDE lejer og udlejer har underskrevet kontrakten, er der indgået en bindende aftale. 

Indflytning og overtagelse

Så snart indbetaling af depositum og forudbetalt leje er registreret, vil du blive kontaktet for at aftale tidspunkt for overtagelse. På overtagelsesdagen afholder vi et indflytningssyn, hvor vi sammen gennemgår lejemål. Du vil her få udleveret nøglerne til lejemålet. 

Flyttemeddelse til forsyningsselskaberne

Efter overtagelse melder udlejer flytning til alle forsyningsselskaberne. Du vil modtage kopi pr. e-mail. 

Mangelliste

Skulle der mod forventning være mangler i lejemålet, skal du sende en mangelliste med understøttende fotos til hcd@heibo.dk inden 14 dage efter indflytningssynet.

Vicevært

Har du brug for assistance, kan du kontakte vores administration på 30 96 08 88 eller hcd@heibo.dk indenfor normal kontortid.
Skulle der opstå en akut situation uden for åbningstiden eller i ferier, sender du en SMS på 30 96 08 88 og du hører fra os hurtigst mulig.