Christiansberg, Fredericia
4 værelses byhuse på 101 - 105 m2

Ønsker du at bo centralt i Fredericia men stadig med glæden ved privat, lukket have og parkering ved boligen?Så har vi nye 4-værelses byhuse, der kan danne rammen om din hverdag med få minutters gang til Fredericias historiske, grønne voldanlæg, Madsby Legepark, togstation og dagligvareindkøb. Parkering på egen parkeringsplads i tilknytning til boligen. Byhuset fremstår flot, med nyt fællesområde med plads til cykler, dertil egen terrasse med opvokset hæk som tillader privatliv. Fjernvarme sikrer lave energiomkostninger til opvarmning og gulvvarme medvirker til et behageligt indeklima.

Boligen er højloftet overalt og tilgås gennem entreen med adgang til badeværelse, bryggers med skabe til opbevaring og forberedt for vaskemaskine og tørretumbler. Dertil adgang til køkken-alrum med stort vinduesparti som sikrer dejligt lysindfald og direkte passage til sydvendt have. Fra entreen svinger en flot trappe sig op til 1. sal., hvor man finder et stort forældresoveværelse, to værelser og toilet.

Boligen indeholder alt i hårde hvidevarer, lyse paketgulve som er lette et renholde, samt stilfulde, koksgrå klinker på badeværelse og bryggers. Vægge består af hvidmalet filt, der sikrer et stilfuldt og enkelt udtryk.

Lavt forbrug / hurtigt internet
Huset er opført i 2017 og har energimærke A2010. Opkobling til internet med hastighed op til 1.000/1.000 Mbit/s afhængig af dit behov. Forbrug afregner du direkte med forsyningsselskaberne.

Fredericia ligger ud til Lillebælt og er hovedby i Fredericia Kommune med 41.000 indbyggere i 2020. Byen er et af Danmarks vigtigste trafikknudepunkter, hvor jernbaner og motorvejene E45 og E20 mødes. Fredericia station er en af landets største. Fredericia ligger centralt i Trekantområdet og har et stærkt erhvervsliv med nogle af Danmarks største virksomheder.

Grundplan